Figo and Friends Breuken

Beschrijving Figo and Friends Breuken

Figo is al zā€™n vrienden kwijt geraakt tijdens het verstoppertje spelen en vandaag kan jij Figo helpen om ze allemaal terug te vinden! Wat moet je doen? Beantwoord alle breuken vragen om door te gaan naar het volgende level. Zorg ervoor dat je bij het zoeken naar het antwoord alle gevaren en vijanden vermijdt. Je kunt de tegenstanders uitschakelen door er bovenop te springen. In het laatste level kun je je vriend redden, maar eerst moet je een groot monster verslaan.

Na start kan je kiezen welke vaardigheid je wilt gaan oefenen. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit, breuken optellen, vermenigvuldigen, delen of breuken vereenvoudigen.

De besturing werkt met de pijltjes, springen kan met CRTL en antwoord geven met de spatie.

Het doel van het Figo breuken spel is om de antwoorden op alle breuken vragen te vinden, als alle vragen goed zijn beantwoord kan je naar het volgende level. Tijdens het spelen kan je ook muntjes en sterren verzamelen om een hogere score te krijgen.

De vrienden van Figo zijn goed verborgen. Bij het laatste level per vaardigheid moet er een groot monster verslagen worden om de een van je vrienden te bevrijden. Als de vriend is bevrijd wordt deze beschikbaar in het vriendenscherm en kan je er ook mee spelen.